Instagram Updates: Main Living Area and Entrance Way for Warehouse for Artist Studio / by Paul Castrucci

Debates : to #paint or not to #paint the #exposedwoodenbeam . . . client says #nomore #white for #warehouseforartiststudio ceilings

A post shared by Paul. Castrucci.Architect (@paul.castrucci.architect) on

#skylights and new #flooring last details for this #mainliving #space for #warehouseforartiststudio #passivehouse project

A post shared by Paul. Castrucci.Architect (@paul.castrucci.architect) on

#warehouseforartiststudio grand #livingroomspace exposed wooden beams

A post shared by Paul. Castrucci.Architect (@paul.castrucci.architect) on

#peekaboo view from #livingroom into the entrace area on the left is the cut out window of the entrance for #warehouseforartiststudio

A post shared by Paul. Castrucci.Architect (@paul.castrucci.architect) on

Two level view of #mainliving #livingroom area for the #artists in their #warehouseforartiststudio in #yonkersny

A post shared by Paul. Castrucci.Architect (@paul.castrucci.architect) on

View from #industraldoor entrance of #mainliving space for #warehouseforartiststudio at #yonkersny this weeks #sitevisit

A post shared by Paul. Castrucci.Architect (@paul.castrucci.architect) on